where food meets wine

Wijnproeverijen 2019

 

18 februari 19u30 - een verkenning van Spaanse biowijnen

Wijndegustatie gepresenteerd door Eddy Vandeputte van Wijnkeldermeester.

- inleiding en presentatie

- 2 cava

- 3 witte wijnen

- 4 rode wijnen

Maximum 12 personen

Deelname mits inschrijving en betaling van 30€. Inbegrepen : glazen, brood, water en aangepaste hapjes.

Oudeputstraat 19 8730 Oedelem.

23 februari 19u30 - presentatie biowijnen bij Aconas Businessclub

Degustatie van biologische kwaliteitswijnen uit België, Duitsland, Frankrijk en Spanje.

 

Deelname gratis

Kon. Astridlaan 35, 9100 Sint-Niklaas.

24 & 25 februari 19u30 - een verkenning van Spaanse biowijnen bij Aconas Businessclub

Wijndegustatie gepresenteerd door Eddy Vandeputte van Wijnkeldermeester.

- inleiding en presentatie

- 2 cava

- 3 witte wijnen

- 4 rode wijnen

Maximum 12 personen

Deelname door inschrijving en betaling van 30€

Kon. Astridlaan 35, 9100 Sint-Niklaas.

19 maart 19u30 - where food meets wine "lentedegustatie" in restaurant Réliva

Wijndegustatie gepresenteerd door Eddy Vandeputte van Wijnkeldermeester met begeleidende gerechten van chef Lien

- inleiding en presentatie

- aperitiefwijn

- 3 witte wijnen

- 3 rode wijnen

- 1 dessertwijn

Maximum 15 personen

Deelname mits inschrijving en betaling van 75€

Goezeputstraat 6, 8000 Brugge.

29 april 19u30 - een wandeling door Pinot biowijnen

Wijndegustatie gepresenteerd door Eddy Vandeputte van Wijnkeldermeester.

- inleiding en presentatie

- 2 mousserende wijnen

- 3 witte wijnen

- 3 rode wijnen

Maximum 12 personen.

Deelname mits inschrijving en betaling van 30€. Inbegrepen : glazen, brood, water en aangepaste hapjes.

Oudeputstraat 19 8730 Oedelem.

21 mei 19u30 - where food meets wine "de verse groenten van mei" in restaurant Réliva

Wijndegustatie gepresenteerd door Eddy Vandeputte van Wijnkeldermeester met begeleidende gerechten van chef Lien

- inleiding en presentatie

- aperitiefwijn

- 3 witte wijnen

- 3 rode wijnen

- 1 dessertwijn

Maximum 15 personen

Deelname mits inschrijving en betaling van 75€

Goezeputstraat 6, 8000 Brugge.

24 juni 19u30 - krachtige biowijnen

Wijndegustatie gepresenteerd door Eddy Vandeputte van Wijnkeldermeester.

- inleiding en presentatie

- 2 mousserende wijnen

- 3 witte wijnen

- 3 rode wijnen

Maximum 12 personen.

Deelname mits inschrijving en betaling van 30€. Inbegrepen : glazen, brood, water en aangepaste hapjes.

Oudeputstraat 19 8730 Oedelem.

2 augustus 14u - Kunst & Wijn Art Gallery Sabine Van Paemel

Open flessen met de focus op Duitse wijnen gepresenteerd door Eric en Carolin Riffel van weingut Riffel.

Deelname gratis

Lekedorpstraat 13, 8600 Leke.

24 september 19u30 - where food meets wine "de lekkerste vis van het seizoen" in restaurant Réliva

Wijndegustatie gepresenteerd door Eddy Vandeputte van Wijnkeldermeester met begeleidende gerechten van chef Lien

- inleiding en presentatie

- aperitiefwijn

- 4 witte wijnen

- 2 rode wijnen

- 1 dessertwijn

Maximum 15 personen

Deelname mits inschrijving en betaling van 75€

Goezeputstraat 6, 8000 Brugge.

Domeinen

 

België

Wijndomein Hoenshof

Klein Rijselhoek

De Monteberg

Château Bon Baron

 

Frankrijk

Bourgogne

Domain Guyon

Domain Verpaille

Champagne

Erick Schreiber

Elzas

Domaine Bliemerose

Jura

Domaine Villet

Jacques Tissot

Loire

Domaine de Congy

Provence

Domaines Bunan

Château Margilière

Côtes du Rhône

Domaine Montirius

 

Duitsland

Rheinhessen

Weingut Riffel

 

Portugal

Dao

CM Wines

 

Spanje

Manchuela

Finca El Molar

Penedès

Can Suriol

Rioja

Bodegas Bagordi

 

21 oktober 19u30 - topwijnen uit Bourgogne

Wijndegustatie gepresenteerd door Eddy Vandeputte van Wijnkeldermeester.

- inleiding en presentatie

- 2 mousserende wijnen

- 3 witte wijnen

- 4 rode wijnen

Maximum 12 personen.

Deelname mits inschrijving en betaling van 50€. Inbegrepen : glazen, brood, water en aangepaste hapjes.

Oudeputstraat 19 8730 Oedelem.

19 november 19u30 - where food meets wine "wildgerechten en wijn" in restaurant Réliva

Wijndegustatie gepresenteerd door Eddy Vandeputte van Wijnkeldermeester met begeleidende gerechten van chef Lien

- inleiding en presentatie

- aperitiefwijn

- 2 witte wijnen

- 4 rode wijnen

- 1 dessertwijn

Maximum 15 personen

Deelname mits inschrijving en betaling van 95€

Goezeputstraat 6, 8000 Brugge.