Lunch menu

Food is all about spending time with those we love

 

Sharing plates – small, tapa sized

 

• Vegan/veggie € 9,5

Guacamole à la minute met chili linzen crackers

Hummus met grissini, gerookte paprikapoeder

Biologische olijven, zongedroogde tomaten en artisjok op olijfolie

Bruschetta met avocado, hummus en za’atar

Thaise vegan curry met kurkuma, gefermenteerde tofu en paksoi

Groententaartje op basis van ei, sojaroom en geitenkaas

Witloofblaadjes met Pas de bleu kaas, chutney, noten, micro herbs

Portie gebakken aardappeltjes met rozemarijn en aioli € 6

 

• Vlees € 12

Bruschetta met coppa Mangalica ham, burrata, pesto

Beef tataki, tsuyu (japanse saus), tatsoi salad, sesam

Vlaams stoofpotje van bio rundsvlees met peperkoek kruiden

 

• Vis € 15

Zeeuwse kokkels in sauvignon blanc en citroentijm

Ceviche van sint-jakobsvrucht met avocado, pisco, limoen, rode ui

Wilde zalm tartaar met wasabi mayonaise en zeewier

 

On a board € 15 – medium sized

Ambachtelijke Belgische, biologische kazen 5 soorten, chutney, walnoten

Belgische Mangalica charcuterie 3 soorten, chutney, tafelzuur

Salades € 19

Salades zijn ook verkrijgbaar in small; tapa sized € 9,5

 

Geitenkaas salade met bietjes, Belgische Crottin onder de grill met honing en Provençaalse kruiden

Quinoa salade met geroosterde groenten, avocado en vegan groene pesto

Salade van gekookte parelhoen filet, traag gegaard ei, oude gerijpte geitenkaas, ansjovisdressing

Pas de bleu salade met baby spinazie, noten en zaden, witloof en mosterd vinaigrette

Business lunch menu – soep/voorgerecht + hoofdgerecht € 25 (variable lunch)

 

Starter (soup € 9/ starter € 12) + main course (€ 21)

 

time to lunch