Voor het eindejaar stelt Chef Lien opnieuw heerlijke menu's voor.
For the end of the year Chef Lien proposes again delicious menus.
Pour les fêtes du fin d'année chef Lien propose des menus délicieux.

Oudejaar 2016 - Klassiek

Aperitief van Crémant met hartverwarmende hapjes
Tartaar van zeebaars, tomaat en kaviaar - Hand gepelde grijze garnalen en grondwitloof - Zeeuwse platte oester

Verse Sint-Jakobs nootjes met aardpeercrème, Mangalica ham en wintertruffel

Carpaccio van kortgebakken hertenkalffilet met oosterse smaken

Champagne granité met granaatappel

Franse tongfilet met kreeft, venkel, quinoa,
geroosterde pompoen en saffraan saus

“Vegan chocolate desire”

Espresso of losse thee met zijn zoete zonden

Om middernacht een glaasje Champagne Erick Schreiber Brut Tradition van het huis

31/12/2016 : 18u30

€ 149 alles inclusief – geselecteerde topwijnen tijdens de maaltijd, water, frisdranken of bieren

Reservatie Oudejaarsmenu - na betaling van het volledig bedrag van € 149,00 per persoon wordt de reservatie bevestigd. Zonder deze bevestiging wordt de reservatie niet aanvaard.

Gelieve het aantal klassieke en veggie menu’s op te geven a.u.b.

 

Bank Rekening : IBAN: BE16 4771 0547 8174 - BIC: KREDBEBB

Oudejaar 2016 - Veggie

Aperitief van Crémant met hartverwarmende hapjes
Tomaat met guacamole en vegan kaviaar - Natto en grondwitloof -  Zeewier met wortel en lijnzaadcracker

Gebakken tempeh met zoete aardappelcrème, bloemkool en wintertruffel

Carpaccio van rode biet met oosterse smaken

Champagne granité met granaatappel

Geroosterde geiten panir met pompoen in saffraan saus en gemarineerde venkel met quinoa

“Vegan chocolate desire”

Espresso of losse thee met zijn zoete zonden

Om middernacht een glaasje Champagne Erick Schreiber Brut Tradition van het huis

31/12/2016 – 18u30

€ 135 alles inclusief – geselecteerde topwijnen tijdens de maaltijd, water, frisdranken of bieren

Reservatie Oudejaarsmenu - na betaling van het volledig bedrag van € 135,00 per persoon wordt de reservatie bevestigd. Zonder deze bevestiging wordt de reservatie niet aanvaard.

Gelieve het aantal klassieke en veggie menu’s op te geven a.u.b.

 

Bank Rekening : IBAN: BE16 4771 0547 8174 - BIC: KREDBEBB

Kerst 2016 - Klassiek

Aperitief van Crémant met hartverwarmende hapjes
Tartaar van zeebaars, tomaat en kaviaar - Hand gepelde grijze garnalen en grondwitloof - Zeeuwse platte oester

Verse Sint-Jakobs nootjes met aardpeercrème,
Mangalica ham en wintertruffel

Champagne granité met granaatappel

Franse tongfilet, venkel, quinoa,
geroosterde pompoen en  saffraan saus

“Vegan chocolate desire”

Espresso of losse thee met zijn zoete zonden

24/12/2016 : 18u30 of 20u
25/12/2016 : 12u00 of 13u30
25/12/2016 : 18u30 of 20u

€ 95 alles inclusief – geselecteerde topwijnen tijdens de maaltijd, water, frisdranken of bieren

Reservatie Kerstmenu - na betaling van het volledig bedrag van € 95,00 per persoon wordt de reservatie bevestigd. Zonder deze bevestiging wordt de reservatie niet aanvaard.

Gelieve de gewenste datum en uur en het aantal klassieke en veggie menu’s op te geven a.u.b.

 

Bank Rekening : IBAN: BE16 4771 0547 8174 - BIC: KREDBEBB

Kerst 2016 - Veggie

Aperitief van Crémant met hartverwarmende hapjes
Tomaat met guacamole en vegan kaviaar - Natto en grondwitloof -  Zeewier met wortel en lijnzaadcracker

Gebakken tempeh met aardpeercrème,
jasmijnrijst en wintertruffel

Champagne granité met granaatappel

Geroosterde geiten panir met pompoen in saffraan
en gemarineerde venkel met quinoa

“Vegan chocolate desire”

Espresso of losse thee met zijn zoete zonden

24/12/2016 – 18u30 of 20u
25/12/2016 : 12u00 of 13u30
25/12/2016 : 18u30 of 20u

€ 80 alles inclusief – geselecteerde topwijnen tijdens de maaltijd, water, frisdranken of bieren

Reservatie Kerstmenu - na betaling van het volledig bedrag van € 80,00 per persoon wordt de reservatie bevestigd. Zonder deze bevestiging wordt de reservatie niet aanvaard.

Gelieve de gewenste datum en uur en het aantal klassieke en veggie menu’s op te geven a.u.b.

 

Bank Rekening : IBAN: BE16 4771 0547 8174 - BIC: KREDBEBB

© 2016 Réliva