© 2015 Réliva

Vanaf 5 personen vragen wij u vriendelijk om max.3 verschillende gerechten te nemen, zodat de
bediening vlot kan verlopen. Bedankt voor uw begrip.

Indien u een allergie heeft of veganistisch eet, gelieve ons op voorhand te verwittigen.

 

Supplementen worden berekend op de keuze menu en op de à la carte gerechten

Een supplement van 5€ wordt aangerekend indien een hoofdgerecht gedeeld wordt

Réliva schenkt geen kraantjeswater

de biologische keuken

the organic kitchen

la cuisine bio

Today's #lunch #menu was Dutch new herring #tartare with #herringcaviar, #peas and new #potatoesalad . For #maincourse we served fillet of #ray / #skate wings with #organic #seasonable #veggies and #whitewinesauce . It's all #glutenfree #lactosefree #healthy #freshandlight ... #restaurantréliva #bruges #belgium #europe #comeandvisitusToday's #lunch #menu was Dutch new herring #tartare with #herringcaviar, #peas and new #potatoesalad . For #maincourse we served fillet of #ray / #skate wings with #organic #seasonable #veggies and #whitewinesauce . It's all #glutenfree #lactosefree #healthy #freshandlight ... #restaurantréliva #bruges #belgium #europe #comeandvisitusA #juice a day keeps the doctor away 👌😋 #redbeet #strawberry #yum #healthydrink #bcn #somewhere

DINNER op donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag en maandag van 18u tot 22u

DINNER on Thrusday, Friday, Saturday, Sunday and Monday from 6pm until 10pm

DINER le jeudi, vendredi, samedi, dimanche et lundi de 18h à 22h

Keuze menu aan 39 euro : voorgerecht en hoofdgerecht naar keuze (enkel p.p.)

 

 

 

Voorgerecht 17 eur

 

Bio heirloom tomaat, watermeloen, komkommer, balsamico reductie, pistache en z’n gazpacho vegan

Verschillende soorten pompoen, geitenkaas fenegriek, boekweit en dadelchutney

Biologisch thai beef , komkommer chili noedels, groene curry kokoscrème, cashewnoten

Sint-jakobsvruchten met bio bloemkool, gefermenteerde zwarte look en hazelnoot ( + € 4 )

 

Hoofdgerecht 25 eur (enkel p.p.)

 

Vis en schaaldieren

 

Vangst van de dag, gekonfijte venkel met Ricard, geplette Carolus aardappel en sauce vierge

Zuiderse Noordzee soep met vers aangevoerde vis, schaal- en schelpdieren, saffraan, rouille, gruyère ( + € 7 )

 

Vlees

 

Filet van wilde eend, biologische groente, knolseldercrème, Medjoul dadels, jus met port en steranijs ( + € 8 )

 

Plant-based / veganistisch

 

Lasagna ‘zonder pasta’ van aubergine en courgette met gerookte tempeh tomatensaus, vegan kaassaus

Biologische groenten in papillote met ‘La Muse Papilles’, rode quinoa en wortelcrème

 

Veggie

 

Berloumi (Belgische halloumi) op de plancha met geroosterde - en gemarineerde bieten , crème van gele biet en geitenkaas, frisse kruidensalade