de biologische keuken

the organic kitchen

la cuisine bio

Today's #lunch #menu was Dutch new herring #tartare with #herringcaviar, #peas and new #potatoesalad . For #maincourse we served fillet of #ray / #skate wings with #organic #seasonable #veggies and #whitewinesauce . It's all #glutenfree #lactosefree #healthy #freshandlight ... #restaurantréliva #bruges #belgium #europe #comeandvisitusToday's #lunch #menu was Dutch new herring #tartare with #herringcaviar, #peas and new #potatoesalad . For #maincourse we served fillet of #ray / #skate wings with #organic #seasonable #veggies and #whitewinesauce . It's all #glutenfree #lactosefree #healthy #freshandlight ... #restaurantréliva #bruges #belgium #europe #comeandvisitusA #juice a day keeps the doctor away 👌😋 #redbeet #strawberry #yum #healthydrink #bcn #somewhere

DINNER op donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag en maandag van 18u tot 21:45u

DINNER on Thrusday, Friday, Saturday, Sunday and Monday from 6pm until 9.45pm

DINER le jeudi, vendredi, samedi, dimanche et lundi de 18h à 21:45h

Keuze menu aan 39 euro : voorgerecht en hoofdgerecht naar keuze (enkel p.p.)

Lente menu

 

Tijd voor vernieuwing

 

Voorgerechten 17

Little gem met tabouleh van volkoren couscous, tahini, za’atar

Geroosterde courgette met kwarteleitjes, tartaarsaus, asperge-venkel salade, truffel geitenkaas

Kalfsniertjes met romige saus, mosterd ‘5 planten’ en zeegroenten

Asperges à la Flamande met traag gegaard buikspek ‘Mangalica’ en citroenverbena (+ 4)

Hoofdgerechten 25

 

Boerderij

Traag gegaard bio lamschouder, sorghum (oude graangewas), lente groente, ras-el-hanout en jus (+ 2)

Biologische parelhoen met geroosterde rabarber, gepekelde lenteraapjes, nieuwe aardappel, lente-ui roomsaus

Zeekust

Vissoep met Noordzee vis, Zeeuwse schelpjes, saffraan rouille (+ 4)

Catch of the day met lente groenten, Japanse andoorn, citroen botersaus (+ 2)

Tuin

Biologische ratatouille met Belgische quinoa, gefermenteerde tofu en tuinkruiden saus

Risotto van volkoren rijst met tuinbonen, daslook, hoeveboter en
oude gerijpte geitenkaas

Supplementen worden berekend op de keuze menu en de à la carte gerechten