de biologische keuken

the organic kitchen

la cuisine bio

Today's #lunch #menu was Dutch new herring #tartare with #herringcaviar, #peas and new #potatoesalad . For #maincourse we served fillet of #ray / #skate wings with #organic #seasonable #veggies and #whitewinesauce . It's all #glutenfree #lactosefree #healthy #freshandlight ... #restaurantréliva #bruges #belgium #europe #comeandvisitusToday's #lunch #menu was Dutch new herring #tartare with #herringcaviar, #peas and new #potatoesalad . For #maincourse we served fillet of #ray / #skate wings with #organic #seasonable #veggies and #whitewinesauce . It's all #glutenfree #lactosefree #healthy #freshandlight ... #restaurantréliva #bruges #belgium #europe #comeandvisitusA #juice a day keeps the doctor away 👌😋 #redbeet #strawberry #yum #healthydrink #bcn #somewhere

© 2018 Réliva

DINNER op donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag en maandag van 18u tot 21:45u

DINNER on Thrusday, Friday, Saturday, Sunday and Monday from 6pm until 9.45pm

DINER le jeudi, vendredi, samedi, dimanche et lundi de 18h à 21:45h

Keuze menu aan 39 euro : voorgerecht en hoofdgerecht naar keuze (enkel p.p.)

Lente menu

 

Tijd voor vernieuwing

 

Voorgerechten 17

Little gem met tabouleh van volkoren couscous, tahini, za’atar Gerelateerde afbeelding

Kwarteleitjes 62,5° met geroosterde courgette, tartaarsaus, asperge-lamsoor salade, truffel geitenkaas

Biologische kalfsniertjes met zee groenten en mosterd ‘5 planten’ saus

Belgische asperges met Mangalica buikspek en 5 Chinese kruiden (+4)

Hoofdgerechten 25

 

Boerderij

Traag gegaarde lamschouder, sorghum (oude graangewas), ras-el-hanout, aubergine en jus (+2)

Biologische parelhoen, lente raapjes, rabarber, gekonfijte
aardappel, jonge ui roomsaus

Zeekust

Vissoep met Noordzee vis, mosselen, saffraan rouille en gegrilde gruyère toast (+4)

Catch of the day met geroosterde lente groenten, frisse aardappel salade, Xarel-lo botersaus (+2)

Tuin

Raw vegan cannelloni van courgette en ricotta met Gerelateerde afbeelding
tomatensalsa en noten parmesan

Risotto van volkoren rijst met tuinbonen, daslook, ghee boter en
oude gerijpte geitenkaas 't Reigershof

Supplementen worden berekend op de keuze menu en de à la carte gerechten