© 2015 Réliva

Vanaf 5 personen vragen wij u vriendelijk om max.3 verschillende gerechten te nemen, zodat de
bediening vlot kan verlopen. Bedankt voor uw begrip.

Indien u een allergie heeft of veganistisch eet, gelieve ons op voorhand te verwittigen.

 

Supplementen worden berekend op de keuze menu en op de à la carte gerechten

Een supplement van 5€ wordt aangerekend indien een hoofdgerecht gedeeld wordt

Réliva schenkt geen kraantjeswater

de biologische keuken

the organic kitchen

la cuisine bio

Eat your veggies

Dinner kaart 18u - 22u (don, vrij, zat, zon, maa)

Keuze menu aan 39 euro : Voorgerecht en hoofdgerecht naar keuze (enkel p.p.)

 

Voorgerecht 17 eur

Bio heirloom tomaat, watermeloen, ingelegde komkommer, balsamico reductie en z’n gazpacho vegan

Bloemkooltartaar met linzen uit de Champagne, gepekelde radijs en peterseliecrème vegan

Tartaar van Duke of Berkshire (Belgische ham), bio bloemkool, hoeve ei, mosterdzaadjes, peterselie

Jonge Hollandse maatjes met bio krielaardappel, radijs, appel, zoet-zure jonge ui en haringkaviaar

 

Hoofdgerecht 25 eur (enkel p.p.)

Vis en schaaldieren

Vangst van de dag, gekonfijte venkel met pastis, lamsoor en sauce vierge

Zuiderse Noordzee soep de luxe met vers aangevoerde vis, langoustine, coquille, schelpdieren, saffraan, rouille, gruyère ( + € 6 )

Vlees

Bio lamsfilet, zomerse groenten, jonge aardappel met rozemarijn, gekonfijte look en lamsjus ( + € 6 )

Plant-based / veganistisch

Lasagne van aubergine, courgette, San Marzano puttanesca saus en vegan kaassaus uit de oven

Gekonfijte venkel met sinaasappel, sjalot, tijm, quinoa en vegan beurre blanc saus

Veggie

Volkoren pasta van spirulina met spinazie cashewroom saus, Reggiano Parmigiano en een zomers slaatje

Today's #lunch #menu was Dutch new herring #tartare with #herringcaviar, #peas and new #potatoesalad . For #maincourse we served fillet of #ray / #skate wings with #organic #seasonable #veggies and #whitewinesauce . It's all #glutenfree #lactosefree #healthy #freshandlight ... #restaurantréliva #bruges #belgium #europe #comeandvisitusToday's #lunch #menu was Dutch new herring #tartare with #herringcaviar, #peas and new #potatoesalad . For #maincourse we served fillet of #ray / #skate wings with #organic #seasonable #veggies and #whitewinesauce . It's all #glutenfree #lactosefree #healthy #freshandlight ... #restaurantréliva #bruges #belgium #europe #comeandvisitusA #juice a day keeps the doctor away 👌😋 #redbeet #strawberry #yum #healthydrink #bcn #somewhere

DINNER op donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag en maandag van 18u tot 22u

DINNER on Thrusday, Friday, Saturday, Sunday and Monday from 6pm until 10pm

DINER le jeudi, vendredi, samedi, dimanche et lundi de 18h à 22h