de biologische keuken

the organic kitchen

la cuisine bio

Eat your veggies     For #lunch we had today #summer #salad with #handpeeled #northseashrimps and #heirloomtomatoes on the #new #menu #healthyfood #visitus #bruges

Lunch voorgerecht + hoofdgerecht  € 25 van 12u - 14u

© 2018 Réliva

LUNCH op vrijdag, zaterdag en zondag van 12u-14u

LUNCH on Friday, Saturday and Sunday 12h-14h

DÉJEUNER vendredi, samedi et dimanche 12h-14h

Lunch menu

 

Food is all about spending time with those we love

 

Apero time € 9,5

Guacamole à la minute met crackers

Hummus met rauwe lente groenten

Biologische olijven, zongedroogde tomaten en artisjokken

Little gem opgevuld met couscous en granaatappel

Pittige radijsjes met verse geitenkaas, olijfolie en za'atar

Verse Mangalica coppa ham bord *(+2,5)

Ambachtelijke kaasplank, rozijn-notenbrood *(+2,5)

 

Salades € 18

Tabouleh van volkoren couscous, bio groenten, kruiden en granaatappelpitten

Verse geitenkaas salade met zomerse bessen

Mangalica coppa ham salade met artisjok, zongedroogde tomaten en daslook pesto *(+3)

Wilde gerookte zalm salade met asperges en lamsoor *(+5)

 

Gegrilde zuurdesem toasts € 15

Serveren we met een biologische salade

Avocado, bio tomaatjes en kiemen

Vegan americain préparé met gepekelde komkommer en tomaat

Brie geitenkaas onder de grill met honing en walnoten

Mangalica coppa ham en gegrilde fijne asperges *(+2,5)

Gerookte wilde zalm en gegrilde groene asperges *(+3)

 

Poké bowl € 18

Hawaiiaans geïnspireerde salade met een eigen twist

Plant-based bowl met volkoren rijst, avocado en biologische groenten

Uit de zee met kort gemarineerde rauwe vis, volkoren rijst, avocado en biologische groenten *(+3)

 

*Supplementen worden berekend op alle gerechten