de biologische keuken

the organic kitchen

la cuisine bio

Eat your veggies     For #lunch we had today #summer #salad with #handpeeled #northseashrimps and #heirloomtomatoes on the #new #menu #healthyfood #visitus #bruges

Lunch voorgerecht + hoofdgerecht  € 25 van 12u - 14u

LUNCH op vrijdag, zaterdag en zondag van 12u-14u

LUNCH on Friday, Saturday and Sunday 12h-14h

DÉJEUNER vendredi, samedi et dimanche 12h-14h

Keuze menu aan 39 euro : voorgerecht en hoofdgerecht naar keuze (enkel p.p.)

 

 

 

Voorgerecht 17 eur

 

Ingelegde koolrabi met kikkererwtenpuree, gekonfijte rode ui en as van prei vegan

Verschillende soorten pompoen, geitenkaas, boekweit en dadelchutney

Biologisch thai beef, kimchi van gefermenteerde kool en groenten, groene curry kokoscrème, cashewnoten

Sint-Jakobsvruchten met bio bloemkool, zwarte look en hazelnoot ( + € 4 )

 

Hoofdgerecht 25 eur (enkel p.p.)

 

Vis en schaaldieren

Vangst van de dag, gekonfijte venkel met Ricard, geplette aardappel uit de oven, citroenverbena olie

Zuiderse Noordzee soep met vers aangevoerde vis, schaal- en schelpdieren, saffraan, rouille, gruyère (+ € 7)

Vlees

 

Lamsfilet met biologische groenten, gekonfijte aardappel en lamsjus (+ € 8)

Plant-based / veganistisch

 

Lasagne (zonder pasta) van belgische zoete aardappel, boerenkool, bechamel bloemkoolsaus, shiitake

Veggie

 

Gebakken schorseneren, risotto van parelgort, oude gerijpte geitenkaas, gepocheerd ei en hazelnootolie

Berloumi (Belgische halloumi) met za’atar, geroosterde soorten bieten en yoghurt citroendressing