© 2016 Réliva

waar vis, vlees, vegetarisch en veganistisch perfect combineren

ou se conjuguent les poissons, la viande, le végétarien et le végétalien

where fish, meat, vegetarian and veganistic food find a perfect match

Eat your veggies

LUNCH op vrijdag, zaterdag en zondag van 12u-14u

LUNCH on Friday, Saturday and Sunday 12h-14h

DÉJEUNER vendredi, samedi et dimanche 12h-14h

 

€ 25

Voorgerecht + Hoofdgerecht + Koffie of thee

 

Voorgerecht

 

Gazpacho van doperwt, komkommer en munt, cracker met tzatziki vegan

€ 10,00

Radijs gepekeld, jonge rode biet, cashewnotenroom, zwarte look vegan

€ 16,00

Witte asperges, raapsteel, buffelmozzarella, daslook

€ 18,00

Witte asperges, bio gerookte zalm, ei, hoeveboter, groene tuinkruiden

€ 19,00

Finger food to share

 

Ambachtelijke kazen, chutney

€ 12,00

Aubergine chips op 42°C gedroogd ‘Raw Food’

 € 5,00

Hummus van zuring met lijnzaad-wortel crackers ‘Raw Food’

€ 7,00

Hoofdgerecht

 

Vis en schaaldieren

 

Omegabaars (100% Belgisch), gekonfijte venkel met pastis, lamsoor, raapsteel en quinoa

€ 27,00

Zuiderse Noordzee soep met vers aangevoerde vis, mosselen, saffraan, rouille, gruyère

€ 29,00

 

Vlees

 

Bio lamsfilet, lente groenten, daslook, speltcouscous en lamsjus

€ 32,00

Plant-based / veganistisch

 

Lasagne van aubergine, courgette, San Marzano puttanesca saus en vegan kaas

€ 21,00

Prei ‘coquille’ op de plancha met quinoa, groene asperge, lamsoor en venkel

€ 25,00

Vegetarisch

 

Salade van groenten noedels met crottin tijm geitenkaas, sojascheuten, gojibessen en sesam

€ 21,00

Dessert

 

°Ambachtelijke kazen - chutney

€ 12,00

Mousse van raw cacao, avocado en mango sorbet vegan & raw

€ 8,00

Witte chocolade cheesecake met pistachenoten en bosvruchten vegan & raw

€ 8,00

Coupe colonel - citroen sorbet met Belgische bio vodka ‘Radermacher’

€ 8,00