© 2016 Réliva

de biologische keuken

the organic kitchen

la cuisine bio

Lunch UK

Eat your veggies

Lunch kaart 12u – 14u (vrij, za, zo)

Keuze menu aan € 25 : Voorgerecht + hoofdgerecht

 

Voorgerechten € 7

Vegan

Gepekelde groenten en crackers met vegan kruidenkaas of baba ganoush

Geroosterde bloemkoolroosjes met komijn, look en amandel

Gazpacho van watermeloen, tomaat en kruidentofu crème

Soep van de dag

Vlees

Ambachtelijke charcuterie met Dijon mosterd

Hoofdgerechten € 18

Vegetarische Salades

Zomerse salade met warme geitenkaas ‘crottin’ tijm, superbessen en balsamico honing dressing

Salade Caprese met bio buffelmozzarella, tomaat, basilicum en avocado

Griekse salade met bio feta kaas (van schaap en geit), komkommer, tomaat, rode ui, olijven en oregano

Vegan

Raw vegan noodles salad met avocado en miso dressing

Biologisch vlees

Tartaar van biologisch rundsvlees met hoeve ei, fris slaatje en krielaardappel uit de oven met rozemarijn +3€

 

Fingerfoods to share

Ambachtelijke kazen met vijgen-pijnboompittenconfituur + broodje met olijfolie € 15

Ambachtelijke charcuterie met Dijon mosterd € 7

Healthy comfort food € 21

Uit de zee

Rode curry met Noordzee vis, venkel, lamsoor en rode Thaise bio rijst

Biologisch vlees

Gevulde courgette met bio gehakt van de week en Belgische kaas, rozemarijn krielaardappel

Vegan

Lasagne van courgette, aubergine, San Marzano tomatensaus en vegan kaassaus

 

Zoet € 8

Vegan & raw

Mousse van avocado, limoen, pecan crumble en mango sorbet

Vegan witte chocolade ‘cheese’ cake met pistachenoten en bosvruchten

Sorbet en roomijs

Coupe colonel - citroen sorbet met Belgische bio vodka ‘Radermacher’ en munt

Limoncello ‘Biostilla’ met citroen sorbet en zeste van citroen

Ambachtelijke vanille roomijs met warme Belgische chocoladesaus

For #lunch we had today #summer #salad with #handpeeled #northseashrimps and #heirloomtomatoes on the #new #menu #healthyfood #visitus #brugesBlack #organic #fermented garlic... I use it to make a #delicious #vinaigrette for my #vegan #dish
#healthyrestaurant #food #homemade  #specialtaste #instagood #menu

LUNCH op vrijdag, zaterdag en zondag van 12u-14u

LUNCH on Friday, Saturday and Sunday 12h-14h

DÉJEUNER vendredi, samedi et dimanche 12h-14h