Oudejaar 2018

 

Aperitief met hartverwarmende hapjes - Domaine de la Verpaille Bourgogne, Blanc de Blancs Brut

Ceviche van schelvis gegaard in Edelweiss gin en limoen, koriander crumble & Handgepelde grijze Noordzeegarnalen in grondwitloofblaadje & Pomme Moscovite met Belgische kaviaar Platinum  & Zeeuwse oester creuse, granité margarita-mezcal, salsa chipotle

 

Sint-Jakobsvrucht in z’n schelp met structuren van bloemkool, hazelnoot en gerookte tijm boter

Macôn Villages AOC Vieilles Vignes - Domaine de la Verpaille - Chardonnay '16

 

Tartaar van biologisch kalfsvlees met gepofte gele biet, volle geitenyoghurt, mierikswortel

Coteaux Varois - Cuvée Bastide - Grenache & Cinsault ‘16

 

Roggevleugel in hazelnootboter met appel, granité van zuring en dragonvinaigrette

Château la Grâce Fonrazade – Bordeaux Grand Vin Blanc – Sauvignon Gris ‘16

 

Coupe Limoncello met citroensorbet

 

Wilde eend filet met knolseldercrème, geglaceerde rode biet, gepofte zaden en steranijs jus met vlierbessen

Nuits Saint Georges - Les Herbues - Pinot Noir '15

 

Tiramisu Flavors, amandel crumble, espresso, Edelweiss mokka, chocolade - Espresso of losse thee met zijn zoete zonden

 

Middernacht - om het nieuwe jaar goed in te zetten een glaasje Champagne Erick Schreiber van het huis

 

€ 165 alles inclusief – tijdens de maaltijd inbegrepen: geselecteerde top-wijnen en water

Reserveren enkel via Resengo met volledige betaling

Reservatie Oudejaar 18u30

Kerst 2018 - Klassiek

 

Aperitief met hartverwarmende hapjes - Domaine de la Verpaille Bourgogne Blanc de Blancs Brut

Ceviche van schelvis gegaard in Edelweiss gin en limoen, koriander crumble & Handgepelde grijze Noordzeegarnalen
in grondwitloofblaadje Zeeuwse oester creuse, granité margarita-mezcal, salsa chipotle

 

Sint-Jakobsvrucht in z’n schelp met structuren van bloemkool, hazelnoot en gerookte tijm boter

Macôn Villages Vieilles Vignes Domaine de la Verpaille '16

 

Roggevleugel in hazelnootboter met appel, granité van zuring en dragonvinaigrette

Château la Grâce Fonrazade Bordeaux Grand Vin Blanc ‘16

 

Kalkoen filet gevuld met wilde paddenstoelen en veenbessen, geglaceerde butternut, crème van peterseliewortel en paddenstoelensaus

Castillon Côtes de Bordeaux  Grand Vin de Bordeaux '15

 

Ambachtelijke Belgische, biologische kazen (i.p.v. dessert +7€ / inclusief dessert +12€) optie

 

Tiramisu Flavors, amandel crumble, espresso, Edelweiss mokka, chocolade

 

Espresso of losse thee met zijn zoete zonden

 

€ 115 alles inclusief – tijdens de maaltijd inbegrepen: geselecteerde topwijnen en water

Reserveren enkel via Resen mits voorschot van 50€

Kerst 2018 - Plant-based

 

Aperitief met hartverwarmende hapjes - Domaine de la Verpaille Bourgogne Blanc de Blancs Brut

Ceviche van knolselder gegaard in Edelweiss gin en limoen, koriander crumble & Spaghettipompoen
in grondwitloofblaadje & Zeesla, granité margarita-mezcal, salsa chipotle

 

Koningsoesterzwam met structuren van bloemkool, hazelnoot en gerookte tijm boter

Macôn Villages Vieilles Vignes Domaine de la Verpaille '16

 

Koolrabi gepekeld in zeewier met appel, granité van zuring en dragonvinaigrette

Château la Grâce Fonrazade Bordeaux Grand Vin Blanc ‘16

 

Savooikool gevuld met wilde paddenstoelen en veenbessen, geglaceerde butternut,
crème van peterseliewortel en paddenstoelensaus

Castillon Côtes de Bordeaux  Grand Vin de Bordeaux '15

 

Ambachtelijke Belgische, biologische kazen (i.p.v. dessert +7€ / inclusief dessert +12€) optie

 

Tiramisu Flavors, amandel crumble, espresso, Edelweiss mokka, vegan chocolade

 

Espresso of losse thee met zijn zoete zonden

 

€ 115 alles inclusief – tijdens de maaltijd inbegrepen: geselecteerde topwijnen en water

Reserveren enkel via Resengo mits voorschot van 50€

Reservatie
24/12/2018 18u30

Reservatie
25/12/2018 18u30

Reservatie
24/12/2018 18u30

Reservatie
25/12/2018 18u30