time for dinner

Herfst menu

 

De herfst is de tijd voor introspectie

 

Menu keuze voorgerecht + hoofdgerecht € 39

 

Supplementen worden berekend op de keuze menu en de à la carte gerechten

 

Per tafel vragen wij u vriendelijk om max.3 verschillende gerechten te nemen, zodat de bediening vlot kan verlopen. Bedankt voor uw begrip.

Indien u een allergie heeft of veganistisch eet, gelieve ons op voorhand te verwittigen.

 

• Supplementen worden berekend op de keuze menu en op de à la carte gerechten

• Een supplement van 5€ wordt aangerekend indien een hoofdgerecht gedeeld wordt

• Réliva schenkt geen kraantjeswater,

 

Voorgerechten € 17

 

Carpaccio van rode bietjes, geglaceerde gele bietjes met pompoenzaden, sjalot vinaigrette

 

Salade van bio tomaatjes met verse geitenkaas, gepofte aubergine,

gepekelde rode ui en tomatenvinaigrette

 

Ceviche van Sint-Jakobsvruchten, avocado, limoen,

Mangalica crunch (+ 5)

 

Oosterse carpaccio van kortgebakken hertenkalf filet (rauw),

micro salade

Als hoofdgerecht Oosterse salade geserveerd met rode rijst € 25

 

Hoofdgerechten € 25

 

Bos

Wilde eend filet, knolselder, beluga linzen, gepofte

graantjes, chutney van pruimen, 5 spices (+ 7)

 

Zeekust

Vis van de dag, pompoen rassen, Belgische quinoa,

jus van citroenverbena (+ 3)

 

Sint-Jakobsvruchten gebakken op de plancha met struikboontjes, dragon-spinazie coulis, Mangalica ham, sjalot vinaigrette (+ 5)

 

Tuin

Verschillende soorten pompoen met gekiemde rode rijst, tahini clementine saus

 

Risotto van volkoren ronde rijst met biologische shiitake, oesterzwammen en gerijpte geitenkaas ‘t Reigershof

 

Zoet € 9

 

Vegan chocolade ganache van avocado en hazelnoten, raw cacao crumble

 

Peer sous vide gegaard in Chai zwarte thee, walnoten crumble, yoghurt ijs

 

Raw vegan tiramisu op basis van noten, dadels en espresso

 

Coupe Colonel, citroensorbet, Vodka biostilla, zeste

 

Ambachtelijke Belgische, biologische kazen *(+3)