time for dinner

Herfst menu

 

De herfst is de tijd voor introspectie

 

Menu keuze voorgerecht + hoofdgerecht € 39

 

Supplementen worden berekend op de keuze menu en de à la carte gerechten

 

Per tafel vragen wij u vriendelijk om max.3 verschillende gerechten te nemen, zodat de bediening vlot kan verlopen. Bedankt voor uw begrip.

Indien u een allergie heeft of veganistisch eet, gelieve ons op voorhand te verwittigen.

 

• Supplementen worden berekend op de keuze menu en op de à la carte gerechten

• Een supplement van 5€ wordt aangerekend indien een hoofdgerecht gedeeld wordt

• Réliva schenkt geen kraantjeswater,

 

Voorgerechten € 17

 

Gebakken prei “coquille”, peterseliewortel, gerookte zeewier, spitskool, dashi bouillon

 

Salade van bio tomaatjes met verse geitenkaas, gepofte aubergine, gepekelde rode ui en tomatenvinaigrette

 

Sint-Jakobsvruchten, peterseliewortel, spitskool, gefermenteerde look, dashi bouillon (+ 5)

 

Oosterse carpaccio van kortgebakken biologisch rund (rauw), micro salade

Als hoofdgerecht Oosterse salade geserveerd met rode rijst € 25

 

Hoofdgerechten € 25

 

Bos

Wilde eend filet, jonge knolselder, beluga linzen, gepofte graantjes, chutney van pruimen, 5 spices (+ 7)

 

Zeekust

Vis van de dag, pompoen rassen, belgische quinoa, jus van citroenverbena (+ 3)

 

Vissoep met grijze garnalen, Noordzee vis, Zeeuwse mosselen, venkel, Pas de Rouge toast, saffraan (+ 5)

 

Tuin

Verschillende soorten pompoen met gekiemde rode rijst, tahini clementine saus

 

Risotto van volkoren ronde rijst met biologische paddenstoelen soorten en gerijpte geitenkaas ‘t Reigershof

 

Zoet € 9

 

Vegan chocolade ganache van avocado, rauwe cacao kokosbloesemsuiker en frisse vanille venkel 9

 

Grieks yoghurtijs, zomer bessen, rode biet 9

 

Raw < 42°C vegan bessentaartje met kokos 9

 

Coupe Colonel, citroensorbet, Vodka biostilla, zeste 9

 

Ambachtelijke Belgische, biologische kazen 12