Winter menu

 

Winter - een heerlijke tijd voor comfort, lekker eten en warmte samen met familie en vrienden. Geniet van uw avond in Réliva.

 

Menu keuze voorgerecht + hoofdgerecht € 39

 

Supplementen worden berekend op de keuze menu en de à la carte gerechten

Voorgerechten € 17

 

Koningsoesterzwam met gerookte aardpeer, hooi boter, hazelnoot, peterselie, citroen vegan

Traag gegaard zacht bio-ei met boerenkool, dashi van geroosterde ui-bouillon, prei-olie

Ceviche van dronken sint-jakobsvrucht, pisco, koriander olie, avocado, rode ui (+ 5)

Tataki van rundsvlees met Tsuyu (japanse saus), tatsoi salad, sesam

 

Zoet € 9

 

Vegan chocolade ganache van avocado en hazelnoten, raw cacao crumble plant-based

Peer in bio glühwein, kaneel, steranijs met crunch van walnoten  plant-based

Raw vegan tiramisu op basis van noten, dadels en espresso, granité van mokka ‘Verhofstede’ plant-based

Coupe Colonel, citroensorbet, Vodka biostilla, zeste

Ambachtelijke Belgische, biologische kazen *(+3)

Per tafel vragen wij u vriendelijk om max.3 verschillende gerechten te nemen, zodat de bediening vlot kan verlopen. Bedankt voor uw begrip.

Indien u een allergie heeft of veganistisch eet, gelieve ons op voorhand te verwittigen.

 • Supplementen worden berekend op de keuze menu en op de à la carte gerechten

• Een supplement van 5€ wordt aangerekend indien een hoofdgerecht gedeeld wordt

• Réliva schenkt geen kraantjeswater

Hoofdgerechten € 25

 

Bos

Sous vide gegaarde parelhoen filet met salie, champignonsaus, aardappel en groene kruidenolie (+ 3)

Zeekust

Vis van de dag gepekeld in kombu met prei linten, gekonfijte

knolselder, knolselder crème (+ 3)

Gebakken sint-jakobsvruchten, teriyaki saus met paksoi, lente-ui, rammenas, boekweitnoedels Soba (+ 5)

Tuin

Belgische quinoa met bietjes, geroosterde paksoi,

avocado, preislierten en vegan groene pesto

Risotto van volkoren ronde rijst met shiitake, oesterzwam, zacht gegaard ei en gerijpte geitenkaas ‘t Reigershof